Zalto, Zalto glazen, Zalto glaswerk

De beste smaak met de beste glazen – Zalto, Zalto glazen, Zalto glaswerk

Ben je een vriend van goede wijn? Ben je dol op de smaak van zoete druiven?

En niet alleen dat je nu wijn kunt drinken met een zuiver geweten, je kunt ook het grootste genot ervaren met de Zalto glazen. De glazen hebben de speciale eigenschap om de beste smaak in de wijn te produceren. De nuances, smaken en fruitige smaken worden gecombineerd in een volledige eenheid in dit glas.

De glazen geven u de gelegenheid om de wijn in het glas te wervelen, zodat de wijn op de best mogelijke manier kan ademen en zich kan ontwikkelen. Vooral het glas Zalto Bourgogne heeft een bijzonder kenmerk om de smaak in de wijn te benadrukken. Afgezien van dat geeft dit glas een ongelooflijk gevoel van elegantie, exclusiviteit en subtiliteit terwijl je ervan drinkt. Er is een bijna zwevend en subliem gevoel om te genieten van wijn uit deze glazen.

Zalto Denk’art en Zalto glaswerk

Zalto is een Oostenrijkse glasproducent die al honderden jaren wijnglazen van de hoogste kwaliteit produceert. De wijnglazen zijn mondgeblazen en handgemaakt door glasblazers van wereldklasse.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *