Zalto

Vin skal drikkes med stil og god smag

Vin er ikke blot vin. Vin er en videnskab. Og du kan sikkert nikke genkendende til, at der er utrolig stor forskel på smagen og strukturen af forskellige vine. At dykke ned i vinens univers er en spændende og lærerig rejse i smagsoplevelser. Et af de vigtigste værktøjer til denne rejse er vinglasset. Det rette vinglas er vinelskerens bedste ven. I denne artikel vil vi se på, hvordan det rette vinglas kan frembringe den bedste smag, og vi vil se på, hvorfor Zalto Denk’art er det bedste vinglas på markedet.

Vin skal drikkes af et Zalto glas

Det har stor betydning for smagen, hvilket vinglas du anvender. Zalto Denk’art er en vinglas-kollektion ud over det sædvanlige. Den østrigske vinglasproducent har i årevis udviklet glasset over alle glas – Zalto glasset. Velvidende at vinglasset er det vigtigste redskab til at frembringe den bedste vinsmag, har glasproducenten Zalto med stor erfaring, viden og præcision udviklet Zalto Denk’art-kollektionen. I samråd med en række østrigske vinbønder og den østrigske vinekspert Hans Denk er Zalto Denk’art-kollektionen udviklet, således at hvert enkelt glas passer perfekt på alle leder og kanter til enkelte drikkelse – om det er rødvin, hvidvin, champagne eller whisky. Grunden til, at Zalto glassene er særligt velegnede til at fremhæve den bedste smag, er, at de er fremstillet af blyfrit krystal. De er mundblæste og håndlavede. De er utrolig tynde og meget meget lette. Nogle af de mest populære produkter hedder Zalto Bourgogne glas, Zalto Bordeaux glas og Zalto hvidvinsglas.

Zalto – Når det hele passer sammen

Hele kollektionen er lavet med et øje for, at det skal passe sammen. Glassenes stilistiske og æstetiske udtryk skal passe sammen – lige meget om det er Zalto dessertvinglas, Zalto universalglas, Zalto ølglas eller Zalto vandglas. Det er god smag og god stil med disse glas – og særligt når et helt bord er dækket med disse eksklusive glas. Fordelen ved disse vinglas er ligeledes, at de kan vaskes i opvaskemaskinen. Du kan altså både bruge dem til fest og til hverdag uden, at du oplever glaspest, skjolder eller uklarheder. Dét er lækkert.

Forkæl dig selv med Zalto glas

Køb Zalto glas – og oplev en bedre vinsmag og bedre vinoplevelse. Vin skal serveres under de rette omstændigheder. Vin skal serveres i det rette glas. Denne artikel anbefaler klart Zalto glassene, som dine nye foretrukne vinglas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *